Beyaz Eşya Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Beyaz eşya satın alırken fiyattan önce kullanım kolaylığı ve işlevselliği önemlidir. Ayrıca teknik servis desteği olan markaları tercih etmelisiniz. Arçelik beykoz servisi bunlardan birisidir.

Cihazın ne kadar enerji tükettiği önemlidir. Son zamanlarda A enerji satan ürünler enerji tasarrufu açısından yarar sağlamaktadır. Bundan dolayı bu ürünleri seçerseniz daha ekonomik elektrik tüketirsiniz.

Elektrik kesintilerine karşı saklama alanının saklama süresine dikkat etmelisiniz. Gıdalarınızı kolaylıkla saklamak için, rafları kullanışlı ve geniş buzdolabı almanız  faydalı olacaktır.

Bulaşık makinesi alırken de önceliğiniz makinenin çok programlı olması değil ihtiyacınızı görecek programlara sahip mi ona bakmalısınız.

Çamaşır makinesi alırken ise ön yıkama programlı ve kısa programlı olmasının yanında ihtiyacınıza göre sıkma devri ve kg kapasitesi gibi özelliklere de bakmalısınız. Kuru temizlemeye yastık, yorgan gibi eşyaları vermek istemeyen biriyseniz yüksek kapasiteye sahip çamaşır makinesi tercih edebilirsiniz.