Modev Mobilya ve Dekorasyon Fuarı

Modev Mobilya ve Dekorasyon Fuarı
Modev Mobilya ve Dekorasyon Fuarı

Mobilya, ister evinizde isterseniz büronuzda olsun sürekli kullanılması gereken ürünlerdendir. Mobilya seçerken bir çok noktaya dikkat etmeniz gerekir. Bunlar ürünün kalitesinden tutun, üründe kullanılan kumaş ve kullanılan ürünlerin sağlığa herhangi bir zararı olup olmadığı araştırmalıdır. Mobilya sektörü çok geniş bir alana sahiptir. Özellikle mobilya konusunda İstanbul, Bursa İnegöl, Ankara ve Kayseri yoğun olarak üretim yapan illerimizdir. Sektör günün şartlarına göre kendini geliştirmekte ve bir çok çeşit sunmaktadır. Günümüzde yaşam alanlarının daha küçük olması nedeni ile küçük ve işlevi fazla olan mobilyalar tercih edilmektedir. Bunun yanı sıra kişiye özel tasarımlar da çok fazla revajdadır. Dolayısı ile bir çok mobilya üretimi yapan firmalar bunları da göz önünde bulundurup, değişik tasarımlar çıkarmaktadırlar.

Fuarlar bu açıdan bize yardımcı olmaktadırlar. Yeni çıkan ürünleri görmemizi sağladıkları gibi, bizlere yeni fikirlerde vermektedirler. Bir çok mobilya fuarı değişik illerde yapılmaktadır. Bunlardan biri de bu sene Ankara’da 46.sı gerçekleşecek olan Modev Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’dır.

46. Uluslararası Modev Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, mobilyanın başkenti olan Ankara’da özgün ve güncel tasarımların dünya vitrinine çıkacağı bir buluşma olacağı yerdir. Çok fazla katılımcının katıldığı fuar pek çok ziyaretçiye ev sahipliği yapmaktadır. Fuarda ev mobilyaları, yatak odaları, yemek odaları, koltuk takımları, oturma grupları vs. ürünler sergilenmekte ve mobilyanın tüm renklerini göreceğiniz fuar olacaktır.

Uluslararası Modev Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, kalitesini kanıtlamış seçkin firmaları bir araya getirerek sektöre ve ülke ekonomisine hareketlilik kazandıracağına inanılarak 46. kez düzenlenmekte olan önemli bir organizasyondur.

Eğer sizde mobilya ile ilgili gelişmeleri merak ediyorsanız bu fuarı kaçırmamanızı tavsiye ederiz. Güncel gelişmelerden ve yeni ürünleri görmek, yeni tasarımları keşfetmek için tam zamanı.

FUAR ADI:
Modev 46. Uluslararası Mobilya ve Dekorasyon Fuarı
TARİH:
17 – 21 Ekim 2018
ZİYARET SAATLERİ:
17 – 21 Ekim 2018 : 10.00-20.00
YER:
Ankara Ticaret Odası Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı – Çankaya / ANKARA

KATILIMCI PROFİLİ:
Ev mobilyaları
Yatak, Yemek Odaları, Oturma Grupları

ZİYARETÇİ PROFİLİ:
Bayii
Toptancı

2013 YILI MODEV ULUSLARARSI MOBİLYA DEKORASYON FUARI
Yurtiçi Ziyaretçi 54.165
Yurtdışı Ziyaretçi 3.685
Profesyonel Ziyaretçi 12.653