Hint Tarzı Dekorasyonlar

hint-tarzı-dekorasyon
hint-tarzı-dekorasyon

Hint tarzı dekorasyonlarda ilk göze çarpan canlı ve parlak renklere sahip duvarlardır. Daha çok aksesuarlarda gördüğümüz altın, turuncu, turkuaz, kırmızı ve yeşil gibi renkler hint tarzında bir odanın geneline yayılmaktadır. Koyu ve göz alıcı renkler  genelde hint tarzında geniş alanlarda kullanılmaktadır.

Hindistan’ın rengarenk kumaşları ev teksitilinde de göze çarpmaktadır. Çarpıcı renklerin kullanıldığı örtülerle yatak odanızı süsleyebilirsiniz. Yatak odası dışında renkli yastıklarla kanepe ve koltuk takımlarınıza değişik bir hava verebilirsiniz.

Bu renklerse sahip örtü ve yastıklar için mobilya seçiminizi ahşaptan yana kullanabilirsiniz. Koyu renk ahşap ve işçiliği ile göz dolduran mobilyalar bu tarza uygundur. Bakır, pirinç vb. aksesuarlarla mobilyalarınıza uygun tasarım yapabilirsiniz.

Sizde stil arayışı içindeyseniz uygun fiyata evinizde harikalar yaratmak istiyorsanız inegöl mobilya firmaları 2021 trend modellerini inceleyebilirsiniz. İmalattan halka birbirinden şık farklı tarzdaki ürünleri bir arada bulmanız mümkün.