En Popüler Model Abant

En Popüler Model Abant
En Popüler Model Abant

İnegöl Mobilya ; Abant Chester Koltuk Takımı; 2 adet 3’lü ve 2 adet tekli koltuklardan oluşmaktadır. Koltuk takımlarında; boya, cila ve kumaş renkleri zevk ve isteklerinize göre değiştirilebilmektedir.

3’lü koltuklardan biri tekyat mekanizmalıdır ve yatak olarak açılmaktadır. 1 kişi rahatlıkla yatabilmektedir. Abant Chester Koltuk Takımı; hem kullanış açısından hemde konfor açısından oldukça rahattır. Misafirlerinizi ağırladığınızda onlara hem konforu hemde şıklığı aynı anda yaşatabileceğiniz üründür. Zevklerinizle ve sevginizle dizayn edeceğiniz salonunuzda İnegöl Mobilya Vadi’nin farkını da hissedeceksiniz. Bu şekilde göz kamaştırıcı koltuklarınızla ve zevkleriniz ile gurur duyacaksınız.

Abant Chester Koltuk Takımı haricinde sizlerin zevklerine uygun olacağını düşündüğümüz; Focus Koltuk Takımı, Alara Yemek Odası Takımı ve Orkide Chester Koltuk Takımı ürünlerimizi de inceleyebilmeniz mümkündür.

Abant Chester Koltuk Takımı haricindeki mevcut Koltuk Takımları ürünlerimizi de inceleyebilir ve İnegöl Mobilya Vadi ile irtibata geçebilirsiniz.