Ofis Nakliyat İle Nakliyat

Ofis Nakliyat İle Nakliyat

Ofis Nakliyat olarak; müşterilerimizin güvenini, memnuniyetini, sorunsuz olarak gerçekleştirdiğimizin işlemlerden dolayı bize olan olumlu bakış açılarını önemseyerek ve ilke edinerek hizmet vermekten dolayı gurur duyuyoruz.
İstanbul’un önde gelen firmalarından Ofis Nakliyat olarak; uluslararası evden eve nakliyat, uluslararası iş yeri taşıma, evden eve nakliyat, şehirler arası taşımacılık, şehir içi taşımacılık, eşya depolama hizmeti, askılı tekstil taşımacılığı, ofis taşımacılığı, kurumsal eşya taşımacılığı, villa taşımacılığı, büro ofis taşımacılığı hizmetlerini sunmaktayız.

Yapılan bütün taşımacılık hizmetlerinde size sunduğumuz kalite ve hızlı hizmetlerin karşılığında sizler adına en cazip fiyatları sunarak, sektördeki diğer firmalardan farklılığımızı da korumaktayız. Taşınma öncesinde Ofis Nakliyat ile irtibata geçtiğinizde, sizin belirlediğiniz gün ve saatte bünyemizdeki ekspertiz ekibimizi ücretsiz olarak gönderimini gerçekleştiriyoruz.

Ekspertiz hizmetimizin sayesinde, mobilya ve eşyalarınızın hassasiyetine göre titizlik ve dikkat gerektiren durum analizleri gerçekleşir ve buna uygun araç tahsis edilir. Ekspertiz raporu doğrultusunda ev içerisindeki bütün eşyalar not edilir, gerekli taşınma planı hazırlanır. Bu plana göre taşıma esnasında çalışacak personel sayısı, eşya ve mobilyalarınızda kullanılacak ambalaj malzemesinin türleri ve miktarı, araç özellikleri belirlenir. Dikkate alınan bütün detayla doğrultusunda sözleşme yapılır ve eşyalarınız, mobilyalarınız değerinde sigortalanır. Size sunmak istediğimiz hizmetler en uygun fiyat politikasıyla sağlanmaktadır.

Ofis Ataşehir Evden Eve Nakliyat, sunduğu evden eve taşıma hizmetinde eşyalarınızın türüne göre ambalajlama ve paketleme işlemleri özenli ve dikkatli bir şekilde yapılır. Demonte ve monte işlemleri firmamızın deneyimli personelleri tarafından dikkatlice gerçekleşir. Yeni taşındığınız yerleşim noktasında taşınacak mobilya özenle tekrardan taşınarak, yerleşimini sizin verdiğiniz kararlar doğrultusunda yerleşir. Demonte olunan eşyalar tekrarından uzman çalışanlarımız tarafından monte edilir, beyaz eşyaların tesisatı da dikkatlice bağlanmaktadır.

Ofis Nakliyat olarak; Türkiye çapında sektörümüzde yeniliklerini benimseyerek, modern teknoloji devamlı güncel tutan, araç filosunu günümüz şartlarına uygun olarak sunan, kurulduğu günden bugüne gelen tecrübe ve deneyimlerin getirdiği bilinçle hareket eden, yapılan bütün işlerde titizlik ve profesyonelliği ön planda kadromuzla sektörün önde gelen firmalarından olmaktan dolayı gurur duyuyoruz.